Back to home

Over mij

Share

Hola, welkom bij From Berlin to Bali! Dit is een blog die opgericht is door mij, Laura. Een uit de hand gelopen hobby van documenteren en lijstjes maken. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het bijhouden van verhaaltjes op Polarsteps en kwam op het idee om mij eigen platform te beginnen. Een plek waar ik mijn creativiteit kwijt kan, mijn digitale archief kan bijhouden en een podium geef aan mijn foto’s. Aangezien ze op mijn laptop anders niet nog een keer bekeken worden, zonde.

Betekenisvol leven

Ik word gelukkig van kleine dagelijkse dingen die mij onverwacht inspireren, maar ook door een ander aan het denken te zetten of een glinstering in hun ogen te zien. Dit hoop ik dan ook hier te doen, op From Berlin to Bali. Deze site heb ik samen opgezet met een vriendin, waarmee ik ook de naam voor de site heb bedacht. Onze eerste vakantie was naar Berlijn, waar er een wereld voor mij open ging. Na een aantal jaar waren we klaar voor het echt werk, een reis buiten Europa naar o.a. Bali. Inmiddels is de site mijn eigenlijk online plekje en kan ik haar nog dagelijks bellen als kritische vriend. Ik geef je een kijkje in mijn leven, deel mijn ervaring en wil jullie laten zien wat betekenisvol leven is. Of dat ga ik proberen. Met liefde van de wereld genieten, bewust.

Bewust keuzes maken elke dag, om op die manier regie te hebben over jouw toekomst en wie je zou willen zijn.

It’s the little things

Mijn doel is niet om anderen te stimuleren om meer te gaan reizen, omdat ik niet denk dat dat is wat de wereld nodig heeft. Ik wil dat je datgene gaat doen, waar jij een passie voor hebt. Ik hou zelf ontzettend veel van de wereld ontdekken en op nieuwe plekken komen. Maar dit kan ook op een kleinere schaal. Kijk eens om je heen, er zijn zoveel kleine dingen waar je blij van wordt. Schoonheid zit in dagelijkse dingen, klein en groot.

Duurzaamheid

Ik probeer mezelf te blijven prikkelen, ontwikkelen en ben nooit klaar met leren. Vooral niet als het gaat om een duurzaam leven leiden. Ik ben er van overtuigd dat iedereen die op zijn eigen manier kan doen en dat je nooit 100% kan scoren op alle punten. Je wilt gelukkig zijn, in het moment leven en toch goed zijn voor de wereld en voor jezelf. Hierin de balans vinden is een kunst op zich, maar hiernaar streven is wat de wereld een mooiere plek zou kunnen maken. Noem me cliché of zweverig, maar laat je inspireren en wie weet kan ik je een beetje bewegen om voor een mooier, bewuster en liefdevoller leven te kiezen.

Veel leesplezier, Laura

From Berlin to Bali
Welkom!
Hi, ik ben Laura en het gezicht achter From Berlin to Bali. Een creatieve plek die me helpt om te streven naar een betekenisvol en duurzaam leven. Door mij blogjes archiveer ik mijn ervaringen, de prachtige plekken waar ik ben geweest en zet ik mijn herinneringen op papier. Graag inspireer ik je om de schoonheid te zien in de dagelijkse dingen, om je heen. Dat - en meer - op From Berlin to Bali. ♥
Signature
Instagram API currently not available.